dinsdag 18 november 2008

Drukke dag

Sebiet gaan we naar Bambolino spullen van onze geboortelijst gaan halen, een aantal dingen hebben we nu wel nodig.
Nadien zou ik graag nog het boek " wat te doen als iemand sterft" van Nikki French gaan kopen, tenzij mijn lieve tante ze al gekocht heeft en ik ze mag lenen ;-) Ik hoop dat het boek even goed is als alle vorige, de boeken van Nikki French zijn gewoonweg geweldig, vanzodra je de boeken begint te lezen kan je niet meer stoppen.
Achteraf nog wat boodschappen doen en ons huisje wat opruimen.
Er zijn een aantal films die uitkomen of al uit zijn die ik zo graag wil gaan zien, ik zal eens beroep moeten doen op een babysit. Sinds Anakin geboren is, zijn we niet meer naar de cinema gegaan en heb ik steeds gewacht tot de films te huur waren, maar 3 filmen zou ik willen bekijken voor ze uitkomen op dvd.
Zoals hieronder geschreven is er Twilight de eerste die ik absoluut wil zien, maar ook " de loft" en " Changeling". Is er iemand die de laatste 2 filmen al heeft gezien? Zijn ze zoals verwacht?

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey Vally,

Bij ons is het al bijna 5 jaar geleden dat we nog naar de bioscoop gingen ...
Er zijn inderdaad mooie films maar ze blijven die maken en je kinderen zijn maar één keer klein.
Ze worden toch zo snel groot.
Geniet ervan!

groetjes

Valérie zei

Hey Heidi, da's waar wat je zegt maar als ouder moet je af en toe toch ook eens iets kunnen doen zonder je kinderen. Sinds de geboorte van Anakin zijn wij nooit meer alleen weg gegaan zonder hem, ik ging nooit meer gaan shoppen, ik bedoel echt gaan shoppen voor mezelf, ga zelfs niet naar de feestjes op het werk omdat ik niet zonder Anakin kon, kortom wij hebben nooit iets gedaan zonder Anakin en voor 1 keer kan dat toch geen kwaad dat we eens naar de cinema gaan.
De film die ik absoluut wil zien ik ben er een beetje zot van, ik hou van dat verhaal, van de boeken en ben er vrij zeker van ook van de film.
Groetjes

EliNa zei

vally, de "loft" moet je gezien hebben. Wij hebben em in avant-permière gezien en hij is verrassend tot op het eind